“У себе вдома через проблеми з серцем”: В Одесі помер відомий бізнесмен

В Одесі раптово помер великий бізнесмен Борис Коган. За даними джерел в оточенні підприємця, бізнесмен помер у себе вдома через проблеми з серцем, передає Корупція.Інфо.

Популярне: Тіла знайшли на глибині 5 метрів: Історія трагічної загибелі брата і сестрички сколихнула всю Україну. Сльози заливають очі …

Коган починав трудову діяльність простим таксистом, а розбагатів на міжнародній торгівлі зброєю. Він був міноритарним акціонером і членом правління компанії «РТ-Логістика», 51% акцій якої належить Росії. Компанія входить до складу консорціуму «Ростех», що займається розробкою, виробництвом і експортом промислової продукції цивільного та військового призначення. Консорціум очолює друг Путіна Сергій Чемезов. «РТ-Логістика» відповідає в групі за транспортний напрям.

Крім того, Когану належали два «Морських бізнес-центру» на Польському спуску в Одесі і океанська яхта Lady K, яку він купив у спадкоємців російського олігарха Бориса Березовського. Вона часто з'являється на Одеському морвокзалі (останній раз її бачили там 3 жовтня).

При цьому бізнесмен раніше володів апартаментами в нью-йоркському хмарочосі Trump Tower, які продав за $ 2 млн відразу після інавгурації Дональда Трампа.