У школі на Закарпатті спалахнув гучний скандал: однокласники намагались отруїти 10-класницю

В одній зі шкіл на Закарпатті спалахнув скандал через те, що школярку хотіли «отруїти» за допомогою таблеток. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, учениці Ком’ятівської школи на Виноградівщині під час уроків неповнолітні підсипали в капучино віагру. Як стверджують журналісти, дівчина купила в магазині кави і занесла його в клас.

Популярне: “Тепер позбавити людей субсидії буде складніше”: Юрист пояснила, що дає українцям нова заборона

Під час того, як вона вийшла за класним журналом в учительську, їй підкинули віагру в каву. Не знаючи про це, вона випила його.

«І тільки після того, як вона прийняла зазначену рідину, хтось з її подружок сказав про те, що їй підсипали таблетку», – йдеться в повідомленні.

Після цього, стверджують журналісти, дівчина звернулася до медичного працівника, яка надала їй медичну допомогу. Однак, за її словами, після повернення в клас у неї розболілася голова і почалася нудота.

Як повідомлялося раніше, в Україні готуються ввести відповідальність за шкільну цькування. Відповідний законопроект ухвалила в першому читанні Верховна Рада. Мова йде про законопроект щодо протидії булінгу, який передбачає введення штрафів для організаторів цькування, а також їх батьків.