У Слов’янську під час отримання хабара затримали чотирьох поліцейських

У Слов'янську під час отримання хабара затримано заступника начальника сектору карного розшуку і троє його підлеглих. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області, передає Корупція.Інфо.

Встановлено, що співробітники поліції примушували громадянина поширювати наркотичні засоби наркозалежним особам з метою їх подальшого затримання та вимагання грошових коштів за непритягнення до кримінальної відповідальності. Під час затримання наркозалежних осіб до них застосовувалися протизаконні заходи фізичного впливу, а також здійснювалося незаконне позбавлення волі і права на пересування.

Протягом декількох місяців слідчо-оперативним шляхом задокументовано кілька фактів зазначеної протиправної діяльності, у результаті якої співробітники поліції отримали понад 40 тис. грн.

"Після чергового вимагання і отримання в службовому приміщенні неправомірної вигоди, слідчими прокуратури Донецької області та оперативними працівниками Управління СБ України в Донецькій області затримано заступника начальника сектору карного розшуку Слов'янського відділення поліції Краматорського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області і троє його підлеглих оперуповноважених", – йдеться в повідомленні.

Під час обшуків у них виявлені незаконно отримані кошти в сумі понад 14 тис. грн, а також різноманітні патрони до вогнепальної зброї.