У Верховній Раді пропонують збільшити фінансування реконструкції Львівського перинатального центру

Бюджетний комітет Верховної ради вирішив збільшити фінансування реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Про це сьогодні розповів керівник департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Богдан Чечотка у коментарі журналістам, повідомляє кореспондент «Вголосу», передає Корупція.Інфо

Богдан Чечотка зазначив, що Бюджетний комітет Верховної Ради проголосував за збільшення фінансування реконструкції центру з 45 до 112 млн грн, а також вирішив клопотати перед Міністерством фінансів, щоб розпочати фінансування у третьому кварталі цього року, тобто у липні.

«Якщо парламент задовольнить рішення комітету, то фінансування об’єкта може розпочатися вже у липні. Однак є проблеми із затвердженням експертизи кошторису реконструкції центру у Кабінеті міністрів. Як мені відомо, цю експертизу знову відклали. Ця бюрократична тяганина дуже шкодить процесу, але від нас в даному випадку нічого не залежить», – сказав керівник департаменту.

Як повідомлялося раніше, сьогодні працівники Львівського обласного клінічного перинатального центру сьогодні вийшли з пікетом під стіни Львівської облради з вимогою відновити реконструкцію лікарні, яка вже два роки не функціонує.