У Житомирі неповнолітні дівчата напали на громадянина Ізраїлю

У нападі на іноземця брали участь два чоловіка та двоє неповнолітніх дівчат, передає Корупція Інфо

У Житомирі поліція затримала двох чоловіків та двох неповнолітніх дівчат, які підозрюються у побитті та пограбуванні громадянина Ізраїлю. Про це повідомляє Нацполіція області.

Напад стався уночі з 6 на 7 жовтня. Попередньо встановлено, що на місцевому залізничному вокзалі компанія випадково зустріла 63-річного ізраїльтянина, який в'їхав в Україну 5 жовтня. Між ними виникла суперечка, яка завершилась жорстоким побиттям іноземця. У чоловіка відібрали вартісний мобільний телефон та значну суму грошей. 

Громадянина Ізраїлю без свідомості знайшли вранці наступного дня під мостом біля вокзалу. Його госпіталізували до реанімації обласної лікарні, де діагностували складні травми голови та мозку. Тим часом нападники втекли з Житомира, але за тиждень вирішили повернутися, тож 16 жовтня поліцейські затримали усіх чотирьох на місцевому автовокзалі. Вони збиралися поїхати за межі Житомирщини. Троє підозрюваних – жителі Закарпаття, ще одна – з Вінниччини. 

Двом із затриманих, 21-річному та 40-річному чоловікам, оголошено про підозру у вчиненні розбою. Вирішується питання щодо двох затриманих дівчат 13 та 16 років. Підозрюваним загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.