Указ вже підписаний! Разумков прийняв ключове рішення. Гроші отримають всі

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав і направив президенту закон №3275 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних і економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (Covid-19).

Закон передбачає продовження виплат державної допомоги малозабезпеченим категоріям населення на період карантину в країні.

Зокрема, документ гарантує продовження виплат допомоги малозабезпеченим сім’ям, інших видів державної допомоги, пенсії за інвалідністю.

Крім того, закон №3275 передбачає доплату в розмірі до 300% заробітної плати медичним та іншим працівникам, які безпосередньо зайняті на роботах по ліквідації серед людей захворювання коронавірусної хвороби.

Для працівників соціального захисту населення, що надають послуги громадянам, які перебувають вдома, передбачається до 100% заробітної плати.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський повідомив, що влада складе списки малозабезпечених категорій громадян, щоб надати їм фінансову допомогу під час карантину.