Українці, Я ВАС ПОСЛУХАВ! Зеленський сідає за стіл – ПЕРЕГОВОРИ В ЕФІР: він наважився? Перші деталі!

Росія вже переходить буквально до вкрай неадекватних погроз, аби примусити Зеленського сісти за стіл переговорів. Очевидно, що ці всі сигнали доходять до президента України, однак його категоричність в цьому питанні не зламати. Переговорів не буде, поки РФ не виведе свої війська.

В офісі президента України в черговий раз пояснили, що останнім часом Росія голосно «волає» про «перепочинок» на фронті. В останніх заявах навіть підключила загрозу ядерної атаки. Це й не дивно, зазначив радник голови ОП Подоляк.

«Незважаючи на все економіка РФ все-таки зазнає істотних втрат від санкційного тиску, і це не дозволяє продовжувати фінансування війни в достатньому для такої інтенсивності обсязі; інфраструктура великої кількості російських регіонів стрімко руйнується зсередини; армія зазнає величезних втрат», — сказав він, вказуючи, що саме це і провокує Путіна та його шайку на подібні заклики.

Все настільки кепсько, що навіть тепер Росія розглядає можливість проведення переговорів зі Сполученими Штатами щодо припинення війни в Україні.

«Ми рішуче налаштовані на досягнення своїх цілей. І воліли б досягти цього дипломатичними засобами. Якщо ж ні, то військова операція продовжуватиметься до досягнення наших цілей», – розповів Пєсков про плани кремлівського лідера.

В свою чергу держсекретар США Ентоні Блінкен наголосив, що хоча США “завжди відкриті” для переговорів, “наразі готовності до таких з РФ немає”.

«З боку Росії має бути готовність до співпраці, до сумлінних переговорів, заснованих на базових принципах, які були поставлені під сумнів її агресією – територіальна цілісність, суверенітет, незалежність», – сказав Блінкен.