УКРАЇНО, Я ЗАКІНЧУЮ ВІЙНУ! Таємна церемонія в НАТО: Залужному дали карт-бланш – ДЕТАЛІ В НАС!

За даними інсайдерів каналів Насінфо, сьогодні о пʼятій ранку стало відомо, що пройшла таємна церемонія на одній з військових баз НАТО, ексглавкому Валерію Залужному надали повний карт-бланш. Джонсон та ще 20 представників НАТО підтвердили його мандат.

Згідно з анонімними джерелами, перша зустріч відбулась ще 29 березня — саме це початок відліку, далі Залужному дали всі наявні ресурси НАТО, щоб він закінчив війну.

Насправді Валерій Залужний своїми силами та з наявними ресурсами може дійсно зупинити війну та привести Україну до перемоги, на це лише потрібен час, але все є на межі можливого.

Залужний розуміє, що саме потрібно на полі бою заради перемоги, тому він просить виключно те, що буде ефективним для наших ЗСУ, саме в такий спосіб Україна зможе вигнати ворога зі своєї території.

Нагадаємо, 8 лютого Зеленський звільнив Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил України і підписав Указ про призначення генерал-полковника Олександра Сирського новим Головнокомандувачем Збройних Сил України.Згодом призначив Залужного послом у Британії, однак процедура затягнулась.

З часом стало відомо, що колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний отримав агреман від Великої Британії щодо призначення на посаду посла.

Згідно з висловлюванням різних близьких людей до генерала, Залужний вже пройшов усі перевірки в Міністерстві закордонних справ, а зараз проходить підготовку до дипломатичної роботи і формує команду нового посольства.