Українська блондинка-губернатор розбурхала мережі своїми фото

У мережі розкрили всі нові подробиці про тимчасово виконуючу обов'язки глави Харківської обласної державної адміністрації (ХОДА) Юлію Світличну, яку на цю посаду призначив президент України Петро Порошенко.

Про це йдеться в повідомленнях українських видань like і "Вести", передає Корупція.Інфо.

Слід зазначити, що новому губернатору всього 32 роки, проте на керівних посадах дівчина працює вже не перший рік.

Незважаючи на те, що Світлична блондинка, у неї два червоних дипломи – Харківського університету харчування і торгівлі та Нацакадемії держуправління при президенті України.

Вона кілька років працювала в ХОДА ще при губернаторі Арсені Авакова – займалася питаннями економрозвитку і освіти. Потім навчалася в аспірантурі і працювала в приватній структурі.

Після подій Революції гідності Юлія Світлична повернулася в ХОДА і в 2015 році була призначена першим заступником губернатора Ігоря Райнін.

Також, за інформацією ЗМІ, Світлична, яка поки працюватиме з приставкою в.о., може незабаром стати повноцінним губернатором області.

Тим часом в мережі Юлію Світличну вже почали вітати з новим призначенням: "Побачивши фото – хотів писати привітання з призначенням", "Чарівне чарівність і сильна хватка", "Успіху і терпіння", "Я рада, що наша область буде з господинею, і противагу мерії шикарний "," Мої щирі вітання красивою і розумною жінці !!! Дуже багато роботи попереду, але Ви впораєтеся! "

Однак дівчина може похвалитися не тільки розумом, а й красою. Світлична знаходиться у відмінній спортивній формі – недавно вона навіть бігала в марафоні, присвяченому Дню незалежності України.