“Українці задихаються від нових тарифів…”: Тарута відверто розповів про підвищення цін

Donetsk region Governor Serhiy Taruta takes part in a news conference in Donetsk, May 13, 2014. Russia said on Tuesday new European Union sanctions will hinder efforts to defuse the crisis in Ukraine and urged the West to persuade Kiev to hold discussions on the country's future structure before a May 25 presidential election. REUTERS/Konstantin Chernichkin (UKRAINE - Tags: POLITICS CIVIL UNREST)

Перед тим, як підвищувати ціни, варто замислитися: чи відповідають вони рівню заробітних плат, передає Корупція.Інфо

Популярне: “Людині явно недобре”: Експерт припустив, що Юлія Тимошенко – важко хвора

Партія «ОСНОВА» стала першою ідеологічною партією України, яку підтримують в Європі та США.

Про це заявив народний депутат, засновник політичної партії «ОСНОВА» Сергій Тарута на Першому Національному телеканалі України.

«Я ідейний натхненник партії  «ОСНОВА», де це перша ідеологічна партія з правильною ідеологією, яку вже підтримують і в Європі і в США. Адже правильна ідеологія полягає у підвищенні рівня життя, це не у популізмі, який зараз всюди в українській політиці» ‒ зауважив засновник політичної партії «ОСНОВА».

Сергій Тарута наголосив на тому, що особливість його політичної сили полягає у відмові від абстрактних обіцянок та чіткому баченні механізмів розвитку країни.

«Політики кажуть, давайте будемо зменшувати, давайте будемо збільшувати але не показують як. А ми показуємо, що є візія країни, є чітке розуміння які кроки потрібно робити, щоб встановити не тільки європейські тарифи, як це роблять сьогодні, але й європейські доходи. Тому що зараз по аналітиці ООН 90% українців знаходяться за межею бідності і моє завдання не монополізувати і не бути популістом, а сказати, що ми дійсно європейська країна, ми будемо мати європейські доходи і чітко показати як ми будемо це робити», – резюмував політик.