Уламки розкидало по дорозі. Пасажирський автобус потрапив у жахливу ДТП: майже десяток людей у лікарні

У Хмельницькій області сталася ДТП за участю пасажирського рейсового автобуса та легкового автомобіля, у результаті чого було госпіталізовано сімох людей. Про це повідомляють пресслужби ДСНС та поліції області.

Зазначається, що аварія трапилася у вівторок, 15 вересня, в передмісті Хмельницького на автодорозі Чернівці – Житомир. Сповіщення про ДТП рятувальники отримали приблизно о 17:44.

Як з’ясувалося, зіткнулися рейсовий автобус ПАЗ 4205 сполученням Хмельницький – Карпівці під керуванням 50-річного водія та легковик TESLA під керуванням 31-річного жителя Хмельницького.

За даними правоохоронців, у результаті ДТП травмувалися щонайменше 8 осіб.

“В лікувальних закладах обласного центру перебуває 7 людей”, – додали в пресцентрі ДСНС.

Крім цього, за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає штраф від трьох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів або два роки виправних робіт, або арешт на термін від шести місяців до трьох років.

Розслідування триває.

Нагадаємо, нещодавно на трасі Київ – Харків – Довжанський сталася маштабна аварія за участю вантажівок, мікроавтобуса та легковика. У результаті зіткнення загинуло 5 осіб, а ще 20 – постраждало.