“Усе як в романтичних фільмах, це у мене вперше”: Суддя “МастерШеф” відверто розповів про роман з відомим режисером

Суддя проекту “МастерШеф” опублікував пост на своїй сторінці в Інстаграме, в якому розповів, як десять років тому сильно закохався у відомого режисера, але її ім’я вважав за краще не називати.

– Закохався перший раз сильно в 28 років. – пише Володимир. – Це напевно ось та любов-хімія, коли після розриву місяць не можеш дихати і все бачиш в чорно-білому … Другий раз, зовсім випадково, сам того не очікуючи, я закохався в 30. І також сильно. У нас було все в точності, як в романтичних фільмах: Вона режисер. Випадкове знайомство в 3 ранку. Двох’ярусна квартира на Подолі і піаніно. Маленька пляшка Віскі і задушевні бесіди. Музика та переказ фільмів в деталях до світанку. Галасливі компанії зоряних друзів, червоні доріжки, люди мистецтва і інші таланти навколо.

За словами Володимира, відносини не переросли в щось більше і тепер йому смішно згадувати цю історію.

– Ми шукаємо в людях ту дещицю безумства, якої нам самим не дістає і ми любимо людей за те, які ми з ними … Мені дарували зоряне небо І я захоплювався тим, що це у мене вперше. Зараз трохи смішно згадувати про таке, але тоді … У нас не склалося. Я пішов сам викуривши першу за два роки сигарету, з думками про те, що я гордий і сильний чоловік і повинен домогтися визнання. Що повинен домогтися чогось у житті сам і я загадав собі тоді що теж хочу бути на червоній доріжці (чи варто говорити, що через 10 років, я опинився на цій доріжці – зовсім недавно) Хочеш бути з жінкою мрії, будь сам чоловіком мрії ! Бажання було неймовірно сильним і повністю мене тоді змінило. На даний момент я думаю, що це і був той величезний мій поштовх вперед, який відправив мене туди, де я зараз. Саме тоді я перебудував себе заново, виховуючи в собі ті якості які я хотів бачити.

Володимиру Ярославському 40 років. З 2019 – суддя проекту “МастерШеф. Володимир є власником одного зі столичних ресторанів. Входить в 25-ку кращих шеф-кухарів України. Не одружений, дітей немає.