“Уся країна в траурі”: Пішла з життя відома українка. Страшна хвороба

У Харкові 5 липня пішла з життя відома українська волонтер Тетяна Черкашина. Її забрала невиліковна хвороба.

Вся Україна сумує за Черкашиною, яка багато зробила для перемоги країни над агресором.

5 липня, удама  в Харкові пішла з життя відома волонтер, керівник 8-го батальйону Української добровольчої армії "Аратта" Тетяна Черкашина. 4 роки вона боролася зі смертельною хворобою – раком. Свої останні дні волонтер провела вдома.

У Мережі величезна кількість повідомлень в зв'язку зі смертю Черкашиної, яка майже до останнього допомагала Україні боротися з російською агресією.

Рідні, близькі та просто знайомі сумують за нею. "Вона робила все для Перемоги України! Пам'ятайте її!" – пишуть у соцмережах.

"Твоя боротьба триватиме. Ми не залишимо зусиль", – запевняють її соратники. "Україна втратила гідну дочку", – відзначають її знайомі.

"Вражає, скільки вона працювала і встигала допомогти в такому жахливому стані, на 4-й стадії (раку – ред.), З переломами ребер, з постійними страшними болями … Але вона жила ідеєю, і до останнього боролася для Перемоги України! коли просила її відпочити, хоч трохи себе вшанувати, хоч довше поспати, вона дуже дратувалася. Говорила: "У нас мало часу, працюємо до останнього! За мене моляться ". Вона любила нас, Україну більше, ніж себе. Це була Людина, для якої Україна була насправді понад усе! Вона поклала своє життя на боротьбу, не шкодуючи себе, а допомагаючи побратимам і Батьківщині", – розповіла її соратниця Надія Басараб.