Утилізація України! Бушанський зробив розгромну заяву на адресу Порошенка

Президент Порошенко разом із партнерами володіють підприємством у Дніпрі, яке виготовляє акумулятори. Ці ж акумулятори закуповувала Росія для тієї техніки, яка працювала на будівництві Керченського мосту.

Про це заявив політолог Валентин Бушанський, передає Корупція Інфо

«Іванющенко є злочинцем, рецидивістом, поплічником Януковича. Він втік з України, але справа його живе. Далі є ситуація із монополізацією ринку скрапленого газу, яка почалася ще за Януковича. І начебто Курченка вже теж немає в Україні, але справа його живе.

Зрештою, схема довкола Київського метрополітену триває й до сьогодні, і досі ніхто не спромігся припинити ці махінації», – констатував Валентин Бушанський.

Отже, підкреслює політолог, виникає питання, чим взагалі займається Генеральна прокуратура і які справи розслідує? Адже людей Іванющенка, Курченка для неї не існує, так само як і прихильника Росії Медведчука.

«Я хочу нагадати, що Медведчук офіційно перебуває під санкціями за анексію Криму. Адже був звинувачений міжнародним співтовариством у тому, що брав участь в анексії півострова. Але хто такий Медведчук? Правильно! Він друг і партнер Президента Порошенка, адже представляє Україну на міжнародній арені у переговорах з Російською Федерацією», – наголосив Бушанський.

Як наслідок, запитує експерт, ким тоді є Петро Порошенко, якщо дозволяє закуповувати товари в Росії, і сам також бере участь у торгівлі з РФ?

«Із підприємства, яке належить Президенту Порошенку, на будівництво Керченського мосту відправляли щебінь та акумулятори. Зокрема, це підприємство у Дніпрі, яке виготовляє акумулятори. І ці ж акумулятори закуповувала Росія для тієї техніки, яка працювала на будівництві Керченського мосту», – заявив Бушанський.

Враховуючи все це, політолог констатує: якщо проаналізувати всю діяльність Президента, зокрема підписання Мінських угод, невдалі військові операції, коли загинули тисячі людей, та всю міжнародну політику щодо Криму, то ці факти говорять про те, що Петро Порошенко – зрадник Батьківщини.

«Це дуже складний висновок для всього суспільства, яке підтримало Порошенка в першому турі президентських виборів. Але якщо спиратися тільки на факти, то потрібно визнати, що Порошенко веде Україну до утилізації та знищує Україну зсередини», – вважає Валентин Бушанський. 

Нагадаємо, нещодавно Валентин Бушанський заявив, що у Петра Порошенка був один конкурент, до якого він ставився серйозно – це Арсеній Яценюк. Порошенко зробив неможливе, змусивши Яценюка піти з посади. Тепер він більше в українську політику він не повернеться.

«Порошенко уявляє своє оточення як маленьких ліліпутиків або маріонеток. Ті люди, яких перелічили ЗМІ у стратегічній дев’ятці, вони не конкуренти Порошенку. В нього був один конкурент, до якого він ставився серйозно – це Арсеній Яценюк. Де він тепер? Він його «з»їв» разом з кістками. Я пам’ятаю обговорення, коли Арсеній Яценюк піде з посади прем’єра. Тепер пан Яценюк корчить зі себе великого і войовничого джігіта», – вважає пан Бушанський.