Увага! Бойовики обстрілюють ремонтників, які погодилися налагодити водопостачання в «ДНР»

У прес-центрі АТО повідомляють, в ці хвилини підрозділи російсько-терористичних військ обстрілюють ремонтників, які налагоджують водопостачання Донбасу.

Таку новину своїм читачам повідомляє «Преса України», передає Корупція.інфо

«Увага!!! У ці хвилини терористи обстрілюють ремонтників, котрі зголосилися налагодити водопостачання Донбасу», – йдеться у повідомленні.

У прес-центрі зазначають, що працівники комунального підприємства «Вода Донбасу», яких так звана «ДНР» просила провести ремонтні роботи на каналі Сіверський Донець-Донбас, сьогодні повинні були розпочати ремонтувати канал в районі Майорська.

«Варто зазначити, що Пушилін особисто звертався до спільного центру з контролю координації питань припинення вогню з проханням про допомогу», – додали у прес-центрі.

Проте, коли група працівників прибула на місце, щоб почати ремонті роботи, бойовики почали обстріли із стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів та зенітних установок.

«Час початку робіт було узгоджено на 9 ранку. Під час спілкування з журналістами і о 10-40 було чути обстріли», – йдеться у повідомленні.