УВАГА ВСІМ! Страшний прорив РФ: там жахливі бої — фронт у вогні! Моліться за ЗСУ — ми втратимо місто?

Посилені м’ясні штурми РФ на фронті тривають вже декілька тижнів, адже Путін упадав за ідеєю захопити нове українське місто під Новий рік. Цей його план накрився мідним тазом, та це тільки ще більше розізлило диктатора і він перемикнув свою увагу з Авдіївки та Бахмуту ще й на  Куп’янськ.

Військово-політичне керівництво Росії вважає місто Куп’янськ стратегічно важливим та планує відновити контроль над ним у найближчому майбутньому. Про це заявив генерал-лейтенант Ігор Романенко, засновник Благодійного фонду «Закриємо небо України» та колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ у період з 2006 по 2010 рік.

За словами Романенка, Куп’янськ відзначається як важливий транспортно-логістичний хаб, що робить його метою для російських військ. Він підкреслив, що місто є ключовим пунктом для швидкого поповнення армії та забезпечення необхідного для бойових дій.

«Наразі, росіяни концентрують свої зусилля на захопленні Синьківки, вважаючи, що без цього їм важко буде захопити Куп’янськ. Їхня стратегія полягає в тому, щоб взяти Синьківку та продовжити наступ на Куп’янськ, якщо з’явиться можливість», — зазначив військовий експерт.

Але такої можливості у ворога найімовірніше так і не буде. Щобільше, спробою наступу на Куп’янськ армія РФ фактично може попасти у капкан ЗСУ, внаслідок чого військо ворога буде просто розгромлене.
А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Нагадаємо, що напередодні Сирський, командувач Сухопутних військ ЗСУ, також підтвердив активні воєнні дії на Куп’янському та Бахмутському напрямках, а також перегрупування російських військ на Лиманському напрямку.

На Бахмутському напрямку тривають напружені бої поблизу Богданівки, і противник намагається наступати в напрямку Часовий Яр. Щоденні штурми російських військ поблизу Синьківки на Куп’янському напрямку також продовжуються з метою створення плацдарму для подальшого наступу на місто Куп’янськ.