Увага всього світу ТАМ! ЗСУ накрили весь регіон – окупанти випалені: облога міста! НАТО таке і не снилося!

Вдень 10 травня у низці населених пунктів окупованого Мелітопольського району прогриміли нові вибухи.


Мер міста Іван Федоров заявив про звуки вибухів поблизу Василівки, Михайлівки та Токмака.

Від потужного вибуху у людей затремтіли шибки. Одразу після вибуху мешканці населених пунктів могли побачити у небі білі клуби диму.

Місцеві видання своєю чергою, повідомило про те, що у Пришибі звуки вибухів були схожі на детонацію боєприпасів. Точна кількість втрат невідома.

Пізніше журналісти уточнили, що добрячі “прильоти” були у селі Тимошівка Михайлівського району.

“Кажуть, там ціле підземне містечко РФ. Зараз там паніка, зв’язок вимикають”, – пишуть місцеві журналісти.

Тим часом голова Бердянської МВА Вікторія Галіціна розповіла  про примусову евакуацію до Бердянська. З 5 травня росіяни вивозять з тимчасово окупованих міст колаборантів та найгірше – українських дітей.

“Батькам погрожували незарахуванням на наступний навчальний рік. У Токмаку, наприклад, саджали дітей в окремі автобуси”, – розповідає Вікторія Галіціна.

Проте окрім колаборантів та мирних мешканців до міста прибувають ще й військові РФ. Зі слів бердянців, з цивільними була лише третина евакуаційних автобусів, а решта – з російськими окупантами.

“Мирне населення повезли до нашого Бердянська, а армію загарбників – у бік Маріуполя. Зараз ми ще не можемо сказати, куди їх доставлять – на укріплення Донецького напрямку чи в Росію”, – каже очільниця БМВА.