УВАГА!!! З 1 травня банки припинять виплачувати українцям пенсії, дізнайтеся, як врятувати свої гроші

Пенсійний фонд України зупиняє співробітництво і виплати пенсій за посередництва банків і з російським держкапіталом, проти яких введені санкції, передає Корупція.Інфо

Популярне: Мороз по тілу: 10-річний хлопчик повісився на мотузці для білизни! Важко стримати сльози!

"У зв'язку з указом Президента України від 15 березня 2017 року №63/2017 "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" Пенсійний фонд України зупиняє фінансування вищезазначених відділень банків, а пенсіонерам запропоновано альтернативні варіанти отримання пенсій", – йдеться в повідомленні.

Фінансування і співробітництво з ПАТ "ОЩАДБАНК", "ВиЕс Банк", "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк", "ВТБ БАНК", "БМ БАНК" буде зупинено 1 квітня 2017 року.

Пенсії людям, які здобували її через установи цих банків, будуть виплачувати через відділення поштового зв'язку за місцем проживання пенсіонера. При цьому дата виплати залишається такою ж, яка була в банку.

“Надалі за бажанням пенсіонера виплати пенсії можуть проводити через установи інших банків, з якими укладено договір на виплату пенсій, або доставляти додому співробітники відділень поштового зв'язку. Для цього необхідно подати відповідну заяву в районне управління ПФ за місцем перебування на обліку або в управління з координації та контролю за виплатою пенсій", – зазначили в пенсійному фонді.