Уже в Іспанії! Покинув країну – Медведчук все, правда викрилась. Шанс для країни – новий переворот!

2014-й, 2015-й, 2016-й, 2017-й, 2018-й… Заарештований Медведчук заговорив. Для фан-клубу мародера це стане шоком, – пише у своєму Фейсбуці політик Анатолій Гриценко.

Передаємо позицію автора в оригіналі.

Адже всі ці роки Порошенко з Медведчуком були в постійному контакті, удень і вночі. Повноваження на переговори з лідерами терористів (проти яких Україна офіційно висунула звинувачення в тероризмі саме в той період) Медведчук отримував від Порошенка. І на переговори про енергопостачання в окупований Крим – теж від Порошенка.

А коли під присягою Медведчука запитають про його переговори в Раші щодо власних заводів Порошенка, щодо їхнього обміну на “трубу” та інші ласощі, думаю, Медведчук і тут зіллє мародера.

За все треба платити. Платити самому заарештованому, коли бізнес-партнер сидить собі в Раді, відпочиває на своїй віллі в Іспанії, Медведчуку не дуже хочеться. Тож попереду ще багато резонансних відкриттів для необізнаних в оборудках Порошенка – Медведчука. Порохоботи, моя вам порада: не мародера бережіть – краще бережіть свої нерви.

Відзначимо, що скандальні розмови Віктора Медведчука з російськими політиками, які опублікували журналісти Bihus.Info, є дуже важливими для України. З’явився чи не найбільший шанс абсолютного переформатування української влади.

Таку думку висловив політолог Юрій Романенко. Також в ефірі програми “Що це було?” на 24 каналі говорили про жертв від побиття Віктором Медведчуком та його зв’язки з п’ятим Президентом України Петром Порошенком та очільником Кремля Володимиром Путіним.

Я вважаю, що це дуже важливо для України. Для Зеленського це один з найбільших шансів, щоб почати переформатування великої політики, заради якого його і вибрали.

Усі чекали, що стара еліта буде переформатована і втратить свій вплив, а ми зможемо перетворитись в нормальну державу. Думаю, значення цього саме таке.

З плівок чітко випливає, що Порошенко і Медведчук напряму пов’язані один з одним. Будь-яка людина, яка перегляне плівки, побачить, як Медведчук постійно говорить своїм співрозмовникам з Росії: “Я переговорю з Порошенком, зараз у мене буде з ним зустріч, він тільки повернувся”.

З цього випливає жахлива ситуація. Виходить, що якусь частину бойових дій вели за домовленістю обох сторін. Кривава театралізація, це фактично кривавий спектакль.

Коли є ситуація домовленості між вищим керівництвом з обох сторін – це зрада, інших слів немає. Тому зрозуміло, що Порошенко опинився під дуже пильним зором правоохоронних органів.

Варто додати, що експерти СБУ досліджують “плівки Медведчука”, оприлюднені журналістами Bihus.Info. Зокрема, перевірять ці матеріали на справжність.

На брифінгу, який провели глава СБУ та генпрокурорка озвучили лише ту інформацію, яку наразі можна розголошувати. Про це повідомив Артем Дехтяренко, речник СБУ.

Він запевнив, що є також й інші факти, проте наразі щодо них ще триває розслідування. Тому публічно говорити про ці матеріали поки неможливо.

“З огляду на те, що слідчі дії ще тривають, з іншими фактами ми наразі у публічну площину виходити не можемо”, – пояснив Дехтяренко.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.