В глибокому тилу! Паніка в окупантів — прорив на Луганщині: шалені втрати. ЗСУ вдалось!

Окупанти на Луганщині, які втрачають сотні людей щодня, отримали поповнення у підрозділи інженерних військ, які мінують населены пункти.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів голова Сєвєродонецької районної адміністрації Луганської області Роман Власенко.

За його словами, росіяни наразі готуються до оборони, все більше використовуючи об’єкти соціальної інфраструктури під казарми для розміщення військових та під госпіталі.

У той же час війська агресора несуть шалені втрати, через що там погіршується психологічний стан.

“Не можна сказати, що вони відчувають якійсь снарядний голод, останні пару тижнів з боєкомплектом там все гаразд”, – розповів Роман Власенко, додавши, що окупанти, займаючи населені пункти у сільській місцевості, розосереджуються серед місцевих мешканців. “Ротації відбуваються і поповнення теж відбуваються”, – резюмував він.

Керівник військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк Олександр Стрюк також розповів про останні події в Сєвєродонецьку:

За словами спіеера, окупаційна влада усіляко намагається відвернути увагу населення від відсутності робіт для відновлення міста;

На жаль, у Сєвєродонецьку труднощі з отримання медичної допомоги;

Загалом, в місті забезпечені мінімальні  умови для проживання окупаційної влади, військових рф та колаборантів з Рубіжного та Кремінної;

У місті залишилися, здебільшого, пенсіонери.