В Мережі посміялись з “європейського” балу Москаля (фото)

Який, до того ж, "благодійно" зібрав з еліти лише трохи більше, ніж на нього було витрачено

Спільнота Рагу.лі в соціальній мережі Фейсбук присвятила окремий статус зініційованій головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем акції під назвою бал"Європейська весна".

"Так, ніби Луцька було недостатньо, еліта Ужгорода наносить контрольний удар.
Цього разу мова йде вже не про раут, а про цілий бал. Ну такий собі бал на кілька десятків людей. Розмах зовсім не вражає. Причому не вражає настільки, що з 15 фоточок фотозвіту (в середньому по сайтах їх десь стільки) 1 обов’язково про їжу, бо людей не вистачає, щоб заповнити ними простір… 
Життя еліту нашу нічому не вчить. Якщо ви організовуєте бал, то вірогідність потрапляння на шпальти рагу.лів майже 100-відсоткова і все одно чомусь вони настирно усі свої здибанки незалежно від масштабів називають балами. Можливо, тому що вважають, що лише на умовних балах є доречними плаття-штори.", – пишуть модератори спільноти.

Свою репліку вони ілюструють рядом світлин, що видають несмак представників "еліти", запрошеної на захід, що відбувся в фойє Закарпатської ОДА 20 травня, особисто Г.Москалем.

Окремої уваги заслуговують коментарі під цим статусом.

Перед тим хвиля іронії з цього приводу захлиснула закарпатський сегмент соцмереж.

Останню крапку в цьому потоці скепсису поставила інформація, у якій було підбито фінансові підсумки доброчинного заходу. Як з'ясувалося, загальна сума доброчинних  пожертвувань гостей балу разом з результатами благодійного аукціону й акції "Фото на згадку", що її відірвали від "нажитого непосильною працею" кілька десятків запрошених на "європейський" бал представників закарпатської "еліти", сягла всього лише трохи більше 60 тисяч гривень. Що з огляду на статки більшості запрошених є абсолютним мізером.