В офісі “УКРОПу” в Дніпропетровську вилучили мільйон доларів та зброю

У ході обшуків у центральному офісі партії "УКРОП" у Дніпропетровську виявили понад мільйон доларів, автомати Калашникова та апаратуру для прослуховування.

Про це 112.ua повідомили джерела в ГПУ, передає Корупція Інфо

У центральному офісі партії "УКРОП" вилучили гроші в сумі понад мільйон доларів, 5 автоматів Калашникова зі збитими номерами, велику кількість печаток суб'єктів підприємницької діяльності, зареєстрованих у Дніпропетровській, Донецькій і Луганській областях, а також оригінальну печатку Управління комунальної власності Дніпропетровської міської ради.

Джерела також повідомили, що в головному офісі "УКРОПу" вилучено коштовний комплекс апаратури імпортного виробництва, що дозволяє здійснювати незаконне прослуховування в різних стандартах стільникового зв'язку, такого комплексу немає навіть у вітчизняних спецслужб.

Нагадаємо, сьогодні вранці нардеп Борис Філатов повідомив про обшуки в офісах партії "УКРОП". Він заявив, що вранці 8 співробітників "Альфи" у балаклавах і 2 слідчих ГПУ зламали двері квартири Корбана і заявили про його затримання.

Пізніше в Генпрокуратурі і СБУ пояснили, що у Дніпропетровську проходить масштабна спецоперація з ліквідації ОЗУ. Зловмисників підозрюють у привласненні коштів та викраденнях. Геннадій Корбан затриманий, вивчається інформація про те, що саме він міг керувати даним ОЗУ.

В "УКРОПі" дані дії вважають політичними репресіями.