В прямому ефірі! Луценка понесло – злив все: він взагалі тверезий? Разом з Медведчуком – страшна правда!

Луценка загнали в кут питанням про Медведчука. Відбулось це в прямому ефірі передачі “Народ проти” на олігархічному телеканалі “Україна 24”.

Луценко не ризикнув прямо вписатися за ворога України. Сказав, що не знає чи обґрунтовано його справу і не стане його захищати. А Порошенко захищатиме.

Але Порошенко та Медведчук проходять за одними епізодами, вони разом організували схему торгівлі із сепаратистами. Тож якщо Луценко не готовий виправдовувати Медведчука, то виходить, що і в невинності Порошенко він не впевнений.

Вимушені засмутити Юрія Луценка.

Є записи, які прослухали кілька мільйонів людей на ютуб-каналі Бігуса. Є свідчення. Всі є.

Порошенко передавав кеш камазами через СБУ терористам ЛДНР. За посередництвом свого бізнес-партнера Віктора Медведчука, вказує телеграм-канал MEGERINI.

Настав час виходити з алкогольного тріпу і повертатися в об’єктивну реальність.

Цікаво, що раніше в інтерв’ю Луценку зізнавався, що спонсором газети «Грані» (редактор – Луценко) та фактично інформаційним спонсором акції «Україна без Кучми» був якийсь бізнесмен соціал-демократ, явно натякаючи на Медведчука.

За словами екс-генпрокурора, Медведчук їх використав, щоб здобути посаду голови АП. Після цього будь-яка допомога припинилася.

Луценко нібито не знав про підступний план кума Путіна. Але хто такий Медведчук він точно знав та співпрацював. Не дивно, що навіть зараз Юрко не готовий підтримати арешт колишнього спонсора

Та на цьому Луценко не зупинився. Він накотив горілки з віскариком і видав, що кожен український політик має посидіти в СІЗО, та й Порошенко теж є за що вибачатися, вказує телеграм канал “Таємниці депутата”. Для кума Петьмана так чинити з ним не вперше. Це ж саме він зливав журналістам інформацію щодо Свинарчуків перед виборами, сподіваючись отримати імунітет за корупцію, яку розвів у ГПУ.

Нагадаємо, раніше журналіст Сергій Лещенко у своїй авторській програмі “Чесна політика” напряму вказував на те, що Луценко в Україні намагається наряджатися у костюм головного патріота, розповідає про той опір, який він чинив Росії під час агресії. Його метод – це грати на амнезії виборців.

Люди швидко забули, що сам Луценко був фронтменом протестів “Україна без Кучми” у 2000 році, які завдали удару по нашій державі в очах заходу, зупинили інтеграцію в НАТО та привели на Банкову Медведчука.

Якось непомітно на початку 2019 року, коли всі були зайняті виборами президента, Луценко в інтерв’ю Гордону зізнався, що тими протестами розчищав шлях Медведчуку.

“Так вийшло, що один з українських провідних бізнесменів, якого тоді називали соціал-демократом, допомагав фінансувати газету “Грані”, яка виходила мільйонним тиражем під час акції “Україна без Кучми”. Ця фінансова допомога тривала рівно до того дня, коли Медведчук став головою Адміністрації Кучми. Більше ця акція була непотрібна”, – зазначав він.

Ставши депутатом парламенту на хвилі тих протестів, спричинених справою Гонгадзе, Луценко дуже швидко знайшов собі друзів у Москві – в особі московської “лужниківської” групи, пов’язаної з ексвіцеспікером Думи Олександром Бабаковим і соратником Путіна ексвіцепрем’єром Дмитром Рогозіним.

Паралельно Луценко торгував компроматом проти прозахідного кандидата в президенти Віктора Ющенка, який він продавав соратникам Медведчука.

Цитую інтерв’ю російського політтехнолога Ігоря Шувалова:

“Марат Ґельман нас познайомив. Він тоді займався виборчою кампанією СДПУ, а Київ – дуже маленьке місто. Ми регулярно обговорювали свої виборчі кампанії, сиділи у ресторані “Дежавю”, до нас регулярно приєднувався пан Луценко. Він любив пити з Маратом текілу, розповідати, що мріє стати українським Маратом Гельманом”.

“Одного разу стався досить кумедний епізод. У ресторан до нас Юрій Віталійович приніс документи щодо Віталіни Ющенко, про те, що навчання Віталіни було оплачено банком “Україна”, їх потім хтось озвучив під час передвиборчої кампанії. Не пригадую вже хто. Була ця зустріч у грудні 2001 року… Ціна угоди 8 тисяч доларів”, – казав Шувалов.

У 2019 році Луценко втягував Україну в американські вибори, підігруючи російському пропагандистському наративу, що це не Кремль, а Київ втручається у демократичний процес у США.