“В сенсі? Та ну!”: Єфросиніна вперше прокоментувала розмови про роман з Горбуновим. “Тільки на коліна не падала”

Відома телеведуча Маша Єфросиніна стала гостею нового випуску 2POPODCAST Потапа і Позитива і чесно відповіла на їхні запитання. У тому числі і про те, які відносини були у них з Юрієм Горбуновим під час роботи в «Підйом» і чи правда, що у них був роман.

За словами Маші, насправді вона вмовляла колегу піти на проби в «Підйом».

«Мені здається, що Юра звернув на мене увагу тоді, коли:” З ким проби? В сенсі? Та ну.! “- каже при мені. І ми не йдемо на проби. У Юри якийсь концерт був у Палаці Україна і я думаю була не була. Пропускаю пари, їду до Юри і починаю його вмовляти. Тільки на коліна не падала … І щось у ньому спрацювало. Майже на наступний день ми вийшли в ефір », – розповіла Марія.

Вона запевняє, що у них не було навіть натяку на романтичні відносини. З Юрою вони завжди були тільки колегами.

«У нас навіть не було сексуального тяжіння. По-перше, він був глибоко одружений, по-друге, він був, як мені здається, повністю сконцентрований на кар’єрі і роботі», – зізналася Єфросиніна.

Зірки торкнулися в розмові і тему політики. Поки, запевняє телеведуча, вона не готова йти в політику, оскільки суспільство не готове всерйоз прийняти жінку.

«Я абсолютно переконана, що ми живемо в шовіністичному суспільстві. Подорожуючи по містах і спілкуючись жінками, я переконалася, що у жінки немає шансів. Голосують за чоловіків. Тому далі навіть думок цих немає. За ситуації на зараз вважаю, що суспільство не готове і я не готова йти в політику », – сказала Марія.