“Вам лікуватися треба!”: Гончаренко різко осадив Лукаш у прямому ефірі. “Ікони не допоможуть”

Між колишнім міністром юстиції України часів Віктора Януковича та нинішнім народним депутатом від “Європейської солідарності” сталася словесна перепалка під час ефіру на телеканалі “НАШ”.

Минулої доби на телеканалі “НАШ”, власником якого є проросійський український політик Євген Мураєв, відбулася словесна перепалка між нинішнім народним депутатом України від фракції “Європейська солідарність” Олексієм Гончаренко і колишнім міністром юстиції країни часів Віктора Януковича Оленою Лукаш.

Відео нардеп Гончаренко опублікував на своєму YouTube-каналі.

Так, під час ефіру Олена Лукаш в черговий раз дозволила собі опуститися до мови розпалювання ворожнечі за політичною ознакою.

Вона називала партію “Європейська солідарність” “псами”, також з її вуст звучали слова “соросята” (партія “Голос”) і “зеленоботи” (партія “Слуга народу”).

“Злучка псів, соросят і зеленоботів куди страшніше, ніж коронавірус”, – заявила Лукаш, на що Гончаренко емоційно відреагував.

“Олена, у Вас якась проблема з собачою темою! Що значить “пси “? У вас ззаду ікона стоїть, але Вам вона не допомагає!” – зазначив Гончаренко.

У відповідь Лукаш заявила, що партія “Європейська солідарність” читається в абревіатурі як “Пес”. При цьому, вона, мабуть, забула, що букви “Е” в назві партії і зовсім немає: тим не менш, вона далі перейшла на особистості.

“Вивчіть алфавіт на карантині: де у вас” е “,” е “, йо-майо!” – таку “пораду” дала Лукаш Гончаренку, на що він “пригрозив” поміняти абревіатуру прізвища та імені Олени Лукаш. Також нардеп від “ЄС” порадив Лукаш лікуватися, оскільки “ікони не допоможуть”.