Варто прочитати! Патрульні Рівного розшукали винуватця аварії! Деталі шокують!

Напередодні ввечері Патрульна поліція Рівного отримали виклик про те, що на вулиці Князя Володимира заявник виявив механічні пошкодження на власному автомобілі, – передає Корупція Інфо

Популярне: Такого не може бути!!! Луценко розповів, що скоро покине крісло генерального прокурора! Ви просто зомлієте коли дізнаєтесь деталі!

 

Прибувши за вказаною адресою, 32-річний власник Audi повідомив правоохоронцям, що припаркував свій автомобіль на автостоянці та відлучився. Коли повернувся, виявив розбиту ліву фару та пошкодження лакофарбового покриття автівки.

Оглянувши прилеглі території, патрульні виявили камери зовнішнього відеоспостереження, які і зафіксували автомобіль Mitsubishi Lancer чорного кольору, водій якого, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на припаркований поруч транспортний засіб заявника.

У ході розшукових дій полісмени встановили, що власник даного автомобіля проживає по вулиці Шухевича. Там його і виявили.

Рівнянин не заперечував своєї причетності до вищезазначеної дорожньо-транспортної пригоди. На нього захисники правопорядку склали 2 протоколи: ст.124(порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-4(залишення водіями транспортних засобів місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні) КУпАП.