Вата кримського головного мозку (ВІДЕО)

Вчора в Керчі, як і по всьому окупованого Російською Федерацією Кримському півострову, пройшли так звані «торжества» з першої річниці російської влади в Криму, передає Корупція.інфо з посиланням на Пресу України.



Невеликий репортаж з міста Керч, де невелика група проросійських громадян прийшли в центр міста «відсвяткувати» події встановлення «руского міра» в місті рік тому.



Цікава особливість діалогів місцевих «ватників» між собою: вони вимагають відставки місцевих властей за те, що нічого не роблять в місті для простих громадян, але в той же час кричать «Путін!» і «Росія!»

«Місто-герой Керч – друге на Кримському півострові. І не зробити тут нічого – це ганьба. Це ставлення до людей скотиняче! Це керченська влада наплювала на нас усіх», – кажуть на камери мешканці.

Нагадаємо, що 9 травня 2015 року в Керчі на горі Мітрідат відбудеться так звана театралізована військова «вистава», що буде присвячена кримським подій II світової війни.



Повідомляється, що «сценарій» до «вистави» повинен бути написаний вже до 15 квітня, після чого повинні початися масові репетиції.



Також відомо, що на цей раз по політичних мотивах в це «дійство» в 2015 році буде внесено новий елемент, який керченська публіка ще не бачила: «взяття Берліну».

«В минулі рази ми закінчували на перемогу і звільнення Керчі, а в цей раз хочемо дійти до Дня Перемоги в Берліні», – повідомив місцевим журналістам житель Сімферополя Халаімов, яким російські окупанти довірили бути «режисером» даної масової постановки.

Халаімов також пообіцяв 9 травня городянам і гостям Керчі «нове незабутнє видовище».