Вбив людину? Це трагедія – депутату приготуватись: відкрили провадження? Країна дізнається правду!

Державне бюро розслідувань розслідує смертельне ДТП на Львівщині за участі народного депутата від “Слуги народу” Володимира Гевка.

Попередньо співробітники Бюро встановлили, що 19 березня увечері на автодорозі сполученням “Тернопіль – Львів – Рава-Руська”, у селищі Золочівського району Львівської області, автомобіль за кермом якого був народний депутат, збив пішохода, – повідмляє пресслужба ДБР.

Інцидент відбувся за межами нерегульованого пішохідного переходу. Від отриманих травм потерпілий помер.

Згідно з освідуванням на пристрої «Драгер» водій був тверезим.

Підписуйтесь на телеграм – всі новини там, а ми продовжуємо.

На даний час вирішується питання щодо порушення кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого).

Гевко приніс щирі співчуття і вибачення близьким загиблого, хоча й підкреслив, що немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Також він пообіцяв зі свого боку зробити все, аби його родина отримала усю підтримку й допомогу.

Згадаємо до цієї теми, що не так давно смертельна дорожньо-транспортна пригода з автобусами трапилась на Прикарпатті. Власне, у селі Товмачик Коломийського району на Івано-Франківщині зіткнулися “Фольксваген” та “Еталон”. Через це загинула одна людина. Ще 18 осіб постраждали.