“Ви всі ніколи не отримаєте пенсії”: Олександра Кужель розповіла всю правду про пенсійну реформу

Так народний депутат від «Батьківщини» Олександра Кужель прокоментувала одну з байок так званої пенсійної реформи стосовно купівлі українцями трудового стажу для отримання пенсії, передає Корупція.Інфо

Популярне: Нарешті заговорив! Димінський зробив першу заяву і звернувся до Інтерполу

«Мені так смішно, коли Рева говорить про пенсійну реформу – це нісенітниці. Ви уявляєте, щоб людина сплатила величезну суму заради того, щоб отримувати 1300 гривень?» – сказала народний депутат.

Кужель також звернулася до людей: «Шановне покоління 40-ка років та менше. Ви всі, хто сплачує зараз податки до Пенсійного фонду, ніколи не отримає пенсії. Треба припинити брехати людям – ані підняття віку виходу на пенсію, ані купівля стажу не врятує збанкрутілу солідарну систему. Потрібно переходити до накопичувальної».

Народний депутат запропонувала своє бачення пенсійної реформи, яке включає декілька етапів. Перший – термінова ліквідація забюрократизованого та неефективного Пенсійного фонду з одночасним здійсненням пенсійних виплат вже існуючим пенсіонерам з Державного бюджету. Другий, і не менш важливий етап – це обмеження розміру пенсій.