Вибачення від Тимошенко! Соболев і Геращенко поскандалили у Верховній Раді

Не встиг розпочатися новий політичний сезон в українській політиці, як в Раді вже трапилася перша перепалка. Правда поки тільки словесна. 

Вчора в Раді посварилися депутат Сергій Соболєв і віце-спікер Геращенко.

А почалося все з того, що Ірина Геращенко з трибуни Ради стала звинувачувати телеканал NewsOne, яким тепер керує чиновник часів Януковича – Портнов, в роботі на інтереси Росії. 

Популярне: По-королівськи! Марина Порошенко з доньками вразили неймовірними вишиванками (Фото)

Заступник голови "Батьківщини", почувши це, сильно обурився і вирішив нагадати пані Геращенко, що коли Порошенко працював в уряді Януковича,  Портнов в той час допомагав садити Тимошенко. 

 Також Соболєв порадив Ірині згадати, де був її улюблений президент, коли вся країна боролася проти Януковича і його поплічників, уточнивши, що він був членом злочинного уряду. Геращенко же у відповідь стала кричати про те, що якщо для неї лідер Порошенко, то хто є лідером для Соболєва. Також віце-спікер припустив, що для депутата таким лідером є Путін. Пізніше на захист Геращенко встали всі члени БПП і на трибуні вони зажадали від Тимошенко і її колеги публічних вибачень.

Вони звинуватили Соболєва в брудному наклепі. І всі звинувачення в бік Геращенко і Порошенка назвали неприємними плітками. Глава БПП також додав, що Геращенко була одним із затятих борців проти злочинної влади Януковича. 

Крім цього Геращенко попросила у СБУ перевірити народного депутата Євген Балицького, який потрапив в раду з Мелітополя.

Головною причиною для перевірки, як вважає Геращенко, послужили висловлювання Балицького на каналі NewsOne про те, як він прекрасно з'їздив до окупованого Крим. Депутат від «Опозиційного блоку» заздалегідь повідомляв, що поїде до Криму ныби поспілкуватися з нашими людьми, як їм там живеться.

Нагадаємо, що Балицький не раз публічно відгукувався про анексію Криму не в однозначній формі. Революцію гідності він і зовсім називав переворотом в країні, – за словами Ірини Геращенко.

«Я хочу звернутися до СБУ з проханням перевірити цього товариша на тему того, з ким саме він там спілкувався і що дізнався. Нехай надасть контакти свого спілкування », – додала Геращенко.

Пізніше на трибуну знову вийшов Сергій Соболєв, який став звинувачувати вже майже всю фракцію в тому, що вони працювали в складі уряду Януковича і не мають права робити такі заяви і просити вибачаться за сказану правду.