“Відчуваю, що світло згасло!” Не стало відомої акторки – лікарі виявились безсилі. Гірка втрата: “я спустошений”

Померла американська актриса Таня Робертс, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда у фільмі “Вид на вбивство” (1985). У ролі агента 007 в цьому фільмі був Роджер Мур, який пішов з життя в 2017 році.

Як повідомляє TMZ з посиланням на представника артистки, Робертс вийшла на прогулянку зі своїми собаками, повернувшись додому, вона впала і отримала важку травму. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення, але лікарі виявилися безсилі, і 3 січня актриса померла.

Жінці було 65 років.

“Я спустошений. Вона була блискучою і красивою, і я відчуваю, що світло згасло. Вона була наймилішою людиною, і у неї було величезне серце”, – сказав представник актриси Майк Пінгель.

Таня Робертс була секс-символом початку 1980-х років. Дівчина зіграла в 41 фільмі в жанрі комедії, фентезі та еротики. Крім фільму “Вид на вбивство”, вона також зіграла в таких картинах, як “Повелитель звірів”, “Шина – королева джунглів”, “Майже вагітна”.

Раніше в Британії помер Джон Ле Карре – знаменитий автор шпигунських романів, чиї книги отримали 17 екранізацій. Талановитому письменнику було 89 років.