“Відчуваю в ньому захист і опору”: Дочка Заворотнюк показала свого брата. Неймовірний красень і мрія всіх дівчат

Старша спадкоємиця Анастасії Заворотнюк, Анна, опублікувала в соцмережі спільне фото з братом Майком.

У підписі до посту вона зазначила, що найдорожче багатство – це дуже тісні, справжні родинні зв’язки.

«Не дивлячись на те, що Майк мій молодший брат, я все одно відчуваю в ньому захист і опору», – пише дівчина.

Вона вважає брата «дуже цікавою особистістю» і пишається ним. Хлопець любить музику, сам її пише, прекрасно грає на гітарі і пише вірші. ⠀

«У нього дуже філософський склад розуму, навіть коли він був маленький ми завжди йому пророкували” ну ти точно будеш або філософ, або психолог “. Він умів примирити нас, знаходив потрібні слова, міркував дуже грамотно. Він дуже чуйний, з дуже тонкою душею. Дуже болісно сприймає життя, а вона часом завдає нам сильні потрясіння », – описала Анна брата.

«У дитинстві мої дружні почуття і любов виражалися у вигляді стусанів звичайно ж, але з якою пристрастю він втік, коли мене за це хотіли покарати і кричав” Не чіпайте мою Анну! Я її так люблю! “, Цей спогад для мене безцінний і дуже дорогий», – розповіла вона на особистій сторінці «Інстаграма».

Також Анна зізналася, що була не права, могла ображати брата, оскільки «була старша і шкідлива сестра». «Міла це маленьке янголятко, моя принцеса, відчуваю, що це моя молодша сестра і я за неї відповідаю. Якась інша любов, ніжна, трепетна, навіть з якимсь щемом, так хочеться її від усього захистити, вберегти », – висловилася вона про молодшу дочку актриси.