“Відібрати Батьківщину”: Як потрібно карати українських артистів, які зрадили Україну

Популярне: Гарно жити не заборониш: Стало відомо який подарунок на Новий рік подарував Луценкам старший син

Українська співачка Анастасія Приходько різко розкритикувала своїх колег, які заробляють гроші в Росії, і вважає, що у таких артистів повинна бути відібрана ліцензія на виступи на Батьківщині.

Відповідна пропозиція прозвучала під час інтерв’ю, передає Корупція.Інфо.

«Наша ментальність відрізняється від інших. Ми все ж спираємося на вчинки більше, ніж на мистецтво. Ми спочатку дивимося, яка людина, а потім розглядаємо мистецтво.

Тому я вважаю, що мистецтво та політика зовсім поруч. Тому що, що б ти не робив, на тебе дивляться», — пояснила вона.

"Більшість артистів, швидше за все, забувають, для чого вони стають публічним. Якщо для заробляння грошей – це теж можна зрозуміти. Але я більше підтримую тих, хто хоче привнести світло в нашу культуру. НЕ приховую, що в Росії я заробляла в п'ять-сім разів більше, ніж в Україні. Але гроші для мене ніколи НЕ були пріоритетом. Чи не все можна купити в цьому світі. Ті Артисти, які зробили для себе вибір на користь грошей, подають дуже поганий приклад своїм шанувальникам – продають Батьківщину за рублі. І за ці ж рублі куплять собі квартиру в Україні "

Як повідомлялося, новорічний концерт на українському телеканалі «Інтер» викликав справжнє обурення серед користувачів. Вони охрестили вогник «сепаратистським».

Як відомо, для виступу в новорічну ніч були запрошені українські виконавці, які відомі своєю проросійською орієнтацією.

Серед них — Ані Лорак, Світлана Лобода, Таїсія Повалій.