Відставка Разумкова! Спікер виступив з екстреною заявою. “Залишив посаду”

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков розповів про свої стосунки з президентом Володимиром Зеленським

Разумков заявив, що він залишається в команді президента. Так він прокоментував з’явилися останнім часом в ЗМІ матеріали про те, що у нього складні стосунки із Зеленським, і через це він може залишити посаду.

“Не знаю, хто що пише, хто про що говорить, але мені здається, що у мене досить хороші стосунки з Володимиром Олександровичем. І в плані професійної діяльності, і в особистому плані. Це моя особиста думка, я думаю, що президент її розділяє “, – сказав Разумков.

Також він зазначив, що не призупиняв членство в партії “Слуга народу”, а залишив лише посаду голови партії, оскільки це займає дуже багато часу.

“Партійна робота займає дуже багато часу. І хто цим займався, хто займався партбудівництвом, хто займався виборчими кампаніями, добре розуміє, що це з’їдає 26 годин на добу з 24-х. Тому паралельно об’єднувати партійну роботу з діяльністю голови Верховної Ради – це неможливо , тому що і ця робота забирає дуже багато часу “, – зазначив Разумков.

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали, що Володимир Зеленський посварився з Дмитром Разумковим і порадив йому звільнятися, якщо тому щось не подобається.