“Вигнати торгаша з храму”: Як соцмережі відреагували на томос-тур Порошенка

Томос – тур президента Петра Порошенка по регіонах України стартував. Порошенко і Філарет вчора прибули на Рівненщину – причому більшу частину візиту провели в церкві. Натякаючи, що більш важливих справ, ніж помолитися, у президента в регіоні і бути не може.

У соцмережах відреагували на гучну акцію Порошенка по регіонах України, пише Антікор.

Журналіст Іван Яковина стверджує, що був упевнений в тому, що турне президента з томосом українськими містами – це злісна інформаційна диверсія з Москви. Логіка зрозуміла: там, звичайно, хотіли б показати, що вся історія з автокефалією – це лише передвиборчий трюк одного кандидата.

Але, як виявилося, ніякої диверсії не було, турне по містах і правда почалося, пише журналіст

Колишній прес-секретар СБУ Станіслав Речинський більш категоричний у своїх висловлюваннях:
 
"Цікаві у Петра Олексійовича передвиборчі« фішки ». Наприклад, «томос-тур» по Україні. Ще ніхто з кандидатів в Президенти або Президент не здогадувався так цинічно "попісяти" на Конституцію. Тупо займатися саморекламою з церковних амвонів. І робить він це саме як посадова особа, а не приватна. Бо в робочий час. Цікаво було б цей спосіб агітації юридично оцінити. Прецедент небезпечний. Так у нас замість президента православний аятолла з'явиться. Коротше кажучи, пора з'явитися вітчизняним Pussy Riot. І вигнати торгаша їх храму », закликає блогер.


Блогер Максим Іванищев порівнює заяви Томос-туру з тим, що обіцяв Порошенко перед обранням:

«5 років тому Порошенко обіцяв нам: закінчити війну, зміцнення гривні, економічне диво, відродження космічної галузі, інтеграцію в ЄС,« бандитам тюрми »та інше …

Зараз же, гастролює по країні з церковною грамотою, до якої він, за Конституцією, не має ніякого відношення і розповідає який він хороший президент і просить підтримати його на виборах ще раз …

«Авторитетними» друзями Петро Олексійович обзавівся, а ось «відповідати за базар» – немає ».

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Відомий журналіст Олександр Дубінський повідомляє:

«Ви вже, напевно, в курсі того, що Порошенко« злився »з томос-туром до Луцька.

Причина – страх.

Примітивний страх незручних запитань, які можуть послідувати від громадян і місцевих депутатів, які будуть не з замовленої АП масовки.

Порошенко просто боїться спілкуватися з не-купленими людьми. Якщо говорити прямо, – "ссит" простого народу.

Тому якщо хочете допомогти Порошенкові швидше закінчити агітаційну поїздку за наш рахунок – пишіть такі ось вимоги місцевої влади.

Діють як ладан на чорта », запевняє журналіст.