Війна серед окупантів! Жорстокі розбірки між армією ОРДЛО і РФ – гатять по своїх, масовий бунт!

Російські військові не вважають людьми жителів ОРДЛО, яких примусово мобілізували до лав ЗС РФ. Під час штурму Сєвєродонецька росіяни залишили “ЛНРівців” під кулями, посівши їхні позиції. Про подію написав сепаратистський Telegram-канал, посилаючись на розповідь одного з так названих “мобіків”.

Автор написав такий текст: “Часом, чекаючи на руку допомоги, ти отримуєш ніж у спину. З нами зв’язався мобілізований військовослужбовець “народної міліції”, із ситуацією, що сталася між мобілізованими та військовослужбовцями Росії. Як розповів оповідач, це трапилося ще в середині травня цього року. , коли позиції “народної міліції” були на околицях Сєвєродонецька.

На той час наші хлопці облаштовували позиції на більш-менш спокійній ділянці, куди прилітало, але не сильно, хоч і поблизу фронту. Через 2 дні, як хлопці закінчили свої роботи, командир роти зустрів комісію у складі офіцера Росії, від якого, звичайно, всі чекали підтримки, і подальшої ротації, яку вже протягом 3 місяців обіцяли, але постійно відтягували, вигадуючи різні приводи, але радіти довго не довелося.

Після приїзду “перевіряючого” до наших чоловіків приїхали кадрові військовослужбовці Росії. що це допомога, і вони допоможуть якісніше зміцнитися, але це виявилося не так. Російські військові сказали перемістити наші позиції на 300-350 метрів уперед, а те, що будували наші хлопці, були зайняті військовими з Росії. Щоб ви розуміли, вдалині 300 метрів, уже й починалися прильоти, а нашим хлопцям сказали там копати окопи. Природно, хлопці здивувалися, а якщо сказати точніше, були вражені.

Багатьом це не сподобалося, і ті, хто служив ще 2014 року, пішли розбиратися, що це за справи такі. Їх було 8, і всі 8 наступного дня поїхали на штурм Воєводівки.

Нашим хлопцям навіть не дозволили ночувати в споруджених ними позиціях, адже там вже почали розташовуватися росіяни. Наступного дня наші хлопці почали облаштовувати позиції вже вдалині 300-350 метрів від попередніх.

Працювали вони швидше, адже будь-якої миті могло прилетіти. Так і сталося, за період обладнання нового окопа близько 12 днів у роті було 4 загиблих та 7 поранених, – написав автор тексту.

За активної фази взяття Сєвєродонецька, рота нашого оповідача втратила близько 40 хлопців, деяких навіть не забирали з поля бою. Раніше повідомлялося, що бойовий дух окупаційної армії Росії знижується з кожним днем.

3-й стрілецький батальйон 127-го полку “ДНР”, сформований із примусово мобілізованих чоловіків ОРДЛО, повстав. Так звані “мобики” записали відеозвернення зі скаргами диктатору РФ Володимиру Путіну та його маріонетці на Донбасі ватажку “ДНР” Денису Пушиліну. Солдати РФ зачитали Путіну величезний список “законів” терористичної “ДНР”, який було порушено за їхньої примусової мобілізації. Вони вимагають “негайно вжити заходів”.

Так, поскаржилися колаборанти на те, що РФ незаконно набрала до своєї армії студентів, чоловіків віком від 55 років, тяжко хворих. Жодного навчання їм не забезпечили.

Підрозділ був повністю сформований з військово не навчених цивільних осіб, які не пройшли обов’язкової підготовки до служби, – поскаржився боєць батальйону.

Це угруповання вже чотири місяці орудує на Миколаївському напрямку.

Мобіки” не забезпечують нормально ні харчуванням, ні медичною допомогою. Транспортування живої сили здійснюється зерновозами. Росія навіть не виплачує гроші мобілізованим до ОРДЛО військовим. У відповідь на скарги та вимоги “мобіки” одержують від своїх командирів погрози. “Обіцяють відправити додому “200-ми” чи “300-ми”, – поскаржився колаборант.