Війська на східний фланг НАТО! Байден пригрозив Путіну: жахлива ціна. Розмажуть!

Якщо почнеться вторгнення, президент США обіцяє відправити війська на східний фланг НАТО. Сполучені Штати обіцяють посилити військову присутність на східному фланзі НАТО в разі нового вторгнення російських військових в Україну.

Я абсолютно ясно дав зрозуміти президенту Путіну… що якщо він рушить в Україну, економічні наслідки для його економіки будуть руйнівними – руйнівними – це, по-перше. По-друге, ми вважатимемо за необхідне направити більше американських і військ НАТО на східний фланг-до B9 (країни Бухарестської дев’ятки) і всім тим країнам НАТО, де в нас є священне зобов’язання – захищати їх від будь-якого нападу з боку Росії. І номер три, вплив всього цього на Росію і ставлення до неї – погляд решти світу на Росію помітно зміниться. Вона заплатить жахливу ціну, – заявив Байден у своєму виступі, текст якого опубліковано на сайті Білого дому.

Водночас він зазначив, що США ніколи не розглядали можливість відправлення наземних військ в Україну.

Нагадаймо, Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попередив Російську Федерацію про впливові “економічні заходи”, які раніше не застосовувалися, в разі вторгнення в Україну.

Високопоставлені чиновники з Держдепу США заявили Києву про малоймовірну перспективу вступу України до НАТО впродовж найближчих 10 років.

7 грудня Президент Джо Байден у своїй розмові  з Володимиром Путіним попередив його про серйозні руйнівні наслідки для Росії у випадку ескалації конфлікту. Крім того, очільник Білого дому наголосив, що становище Росії у випадку повномасштабної агресії проти України помітно зміниться. За такі дії Кремль заплатить жахливу ціну.