Він більшого й не вартий: Стало відомо, скільки Марина Порошенко заплатила за “президентський подарунок” для чоловіка

Представники ЗМІ назвали, на чому за їхніми словами, погоріла перша леді країни та дружина Петра Порошенка

Зокрема, йдеться про те, що дружина президента заплатила 4 тисячі 500 гривень за виробництво ролика-поздоровлення на базі студії державного каналу іномовлення UA / TV, передає Корупція.Інфо.

Популярне:Оце так новина!!! Гройсман розповів, що зроблять з Саакашвілі, коли він приїде до Києва

При цьому раніше прес-секретар дружини президента повідомляла, що “за цю роботу ніхто ніяких грошей не платив”.

Річ у тому, що ролик з відеопривітанням президента з днем ​​народження був записаний в студії ДП “Мультимедійна платформа України”, якою користується канал UA / TV Міністерства інформаційної політики, і журналісти поцікавилися, чому для запису була обрана державна студія.

“Користування студією підтверджено двостороннім договором між Мариною Порошенко і керівництвом ДП “Мультимедійна платформа України”. Вартість послуг склала 4500 гривень”, – йдеться у відповіді журналістам від 27 вересня.

На підтвердження цих слів журналістам показали копію квитанції, в якій платником вказана сама Марина Порошенко.

Нагадаємо, 26 вересня президенту України Петру Порошенка виповнилося 52 роки. Дружина президента, з’явившись в ролі ведучої ранкових новин, привітала його разом з дітьми в телеформаті.

Раніше військовий експерт Ігор Козій заявив, що вибухи на складах під  Вінницею невипадково сталися у день народження президента Петра Порошенка.