Він спеціально пішов до ЗМІ! Гриценко зробив гучну заяву на адресу Балоги

Віктор Балога ніколи не був начальником мого штабу, не працює в штабі взагалі, і точно не буде його керівником.

Про це заявив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко в ефірі програми FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко.

«Коли я щось пишу на своїй сторінці у Фейсбуці, то це пишу я справжній, а не моя прес-служба. Так, я написав, що невдовзі всі дізнаються особисто від мене, хто буде начальником нашого штабу на виборах. І коли ви кажете, що призначений Олег Канівець, то це неправда, адже зараз ще немає начальника штабу», – заявив Анатолі Гриценко.

Тоді як Канівець, пояснює політик, працює заступником керівника штабу із організаційних питань. А от коли дійсно буде визначена кандидатура керівника, то про це Анатолій Гриценко повідомить особисто.

«Віктор Балога ніколи не був начальником мого штабу. Він спеціально пішов до ЗМІ і пояснив це особисто, щоб таких питань більше не виникало. До того ж, він не працює в штабі взагалі, і точно не буде начальником штабу», – наголосив Гриценко.

Популярне: Від 200 гривень і вище: Вже з 1 грудня на українців чекає нове подорожчання

Натомість політик підкреслив, що такі фейкові повідомлення розповсюджуються саме так, як потрібно тому чи іншому політичному опоненту. До неправдивих вкидів у ЗМІ Гриценко також зараховує і чутку про те, що 7 жовтня він літав до Путіна в Кремль вітати президента РФ з днем народження.

Щодо остаточної кандидатури керівника штабу, то, за словами політика, для нього це досить непростий вибір, адже робота передбачає велику відповідальність та організованість.

«Важко визначитися із керівником штабу, адже я хочу, щоб це дійсно була ефективна людина. Оскільки 29 тисяч дільниць передбачає роботу 150-200 тисяч людей, що співставно з чисельністю ЗСУ, і всіх цих люде потрібно організувати та навчити працювати згідно закону», – пояснив Анатолій Гриценко.

Як повідомлялося, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко подав позов до Дніпровського районного суду Києва проти партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» і народного депутата Олександра Бригинця (фракція «БПП») за поширення інформації про начебто причетність екс-міністра оборони до розкрадань в армії та підривання її обороноздатності.