ВІН ЇДЕ? Першим бортом в Україну – з літака в окопи: в США заціпеніли. Зеленський взяв на слабо?

Президент України Володимир Зеленський запросив главу Білого дому на фронт. Ви могли подумати про нинішнього очільника Джо Байдена, але ні. Чинна влада США нас підтримує, а от  експерзидент Дональд Трамп вражає світ неоднозначними заявами, тож Зеленський вирішив запросити його приїхати в Україну. І якщо американський політик прийме запрошення, то пообіцяв з’їздити з ним на фронт.

Про це Зеленський сказав під час виступу на Мюнхенській конференції безпеки в Німеччині.

За словами президента, у разі обговорення способів завершення війни, ті, хто має намір ухвалювати таке рішення, мають побачити на власні очі, що насправді означає реальна війна.

«Якщо Трамп приїде, я готовий із ним поїхати на фронт», — сказав Зеленський.

«Якщо у нас буде розмова, про те, як закінчити війну, ми повинні продемонструвати тим, хто ухвалює рішення, що означає ця справжня війна. Не те, що пишуть про це в Instagram, а справжня війна», — додав президент.

Зазначимо, що раніше Зеленський уже запрошував Трампа приїхати в Україну.

«Я запрошую Трампа, якщо він зможе приїхати сюди, мені знадобиться 24 хвилини, щоб пояснити йому, що він не може керувати цією війною», — говорив Зеленський.

Проте, тоді колишній президент США відмовився приїхати в Україну з візитом. За його словами, він вважає недоречним приїжджати в такий час.

«З ним зараз має справу адміністрація Байдена, і мені б не хотілося створювати конфлікт інтересів», – сказав Трамп.

Нагадаємо, раніше Трамп заявляв, що якщо його переоберуть на посаду президента США, то він нібито зможе завершити війну в Україні за 24 години. Але, цілком ймовірно, що таке завершення війни піде лише на руку Путіну.