“Він її не пускав. Убивав її багато разів”: Чоловік жорстоко побив співмешканку. Деталі

В Івано-Франківському міському суді  триває судове засідання у справі Максима Булієнка за нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті його співмешканки Олександри Щеглової, передає Корупція.Інфо

Максима  Булієнка звинувачують за ст. 121 ККУ. Нагадаємо, як писала Фіртка Булієнко частково визнав вину.

Сьогодні суд продовжив допитувати матір потерпілої Нелю Щеглову. 

Під час судового засідання Неля Щеглова розповіла про нічний дзвінок від дочки.

"19 грудня вона більше не подзвонила. А десь в 5.30 дзвінок в двері: стоять троє поліцейських, які розповіли, що доньку прооперувати у лікарні, у неї був розрив селезінки. Та запитали чи знаю, хто це міг зробити", – каже жінка.

Коли жінка приїхала до лікарні їй розповіли, що у дочки травми на голові, розрив сечового міхура. Вона сумнівалась чи писати заяву.

"За всі ці рази, коли він її бив, це перший раз вона написала заяву на нього, точніше писав слідчий з її слів. Потім у неї погіршився стан здоров'я. Я її бачила в реанімації, усі її травми, кровопотоки. Лікарі були в шоці, як таке зміг зробити чоловік", – додає мати.

Прокурор запитав, про що повідомила донька.

"Донька, як завжди хотіла додому, а він її не пускав. Вона сказала, що він бив її  і лишив у під'їзді та втік. Вона постукала в двері до сусідів і вони викликали швидку", –  каже свідок.

За словами матері, донька розповіла, що обвинувачений бив її ногами.

Також жінка додає, що конфліктів у них було багато, зокрема 6 листопада 2016 року він її привів заплакану і буквально на очах у неї з'явився синець. Вона переживала, як має вийти на роботу.

"Коли тверезий, він нормальна людина", – каже жінка.

Захисник обвинуваченого поцікавився, чи хворіла Олександра. За словами матері, у 2016 році вона лікувалась та оперувалась, бо хотіла мати дітей. Хронічних захворювань у неї не було.

"Вона дуже боялась, що Максим прийде в лікарню. Я не знаю чи він приходив. Мама його приходила, просити, щоб забрали заяву", – каже жінка.

Жінка каже, що чоловік, який був з ними у квартирі розповідав, що конфлікт розпочався через те, що загибла не дала обвинуваченому стакан води.

"Я прошу в суду, щоб він отримав по закону суворе покарання. Він її убивав багато разів'", – додала мати загиблої.
Допит наступного свідка проведуть 27 червня об 11 годині. 

Популярне: «Липовий дипломом, крадіжка грошей у інвалідів і заміжжя проти волі матері»: Що насправді приховує перша леді України

Прокурор просить продовжити термін запобіжного заходу тримання під вартою ще на 2 місяці. Суд залишив обвинуваченого в СІЗО до 5 липня.

Нагадаємо, інцидент стався у День Миколая, 19 грудня, на вул. Вагилевича. У білий день франківець мало не до смерті побив співмешканку Олександру.  24 грудня жінка померла. У довідці про смерть увагу зосередили на пневмонії. Проте вказали, що була тупа травма живота і розрив сечового міхура.