Волинського суддю спіймали на хабарі, в суді тривають обшуки

Суддю Любомльського районного суду Волинської області “на гарячому” піймали на хабарі, передає Корупція.Інфо.

За інформацією видання “Під прицілом”, учора, 21 квітня 2018 року, станом на 23.00 год. у цьому скандальному суді прикордонного району Волині, що за якийсь десяток кілометрів від міжнародного пункту пропуску “Ягодин”, тривали обшуки. Як стало відомо нашим колегам із власних джерел, правоохоронці викрили цілу злочинну схему за участю суддів.

Популярне: З субсидіями виникнуть проблеми: Влада вже попереджає українців готуватися до гіршого

Відповідно до оперативної інформації, один із керівників цього суду разом зі спільниками налагодили злочинну схему, яка полягала у прийнятті потрібних судових рішень відносно осіб та транспортних засобів, яких місцеві митники ловили на контрабанді сигарет до Польщі.

Судді неодноразово через третіх осіб відмовляли у конфіскації транспортних засобів і повертали їх власникам в обмін на чималу винагороду в іноземній валюті, якою ділились іще й із митниками. Операцію проводять співробітники одного зі спеціалізованих підрозділів Нацполіції.

З власних джерел виданню стало відомо, що, скоріше за все, мова йде про голову Любомльського районного суду Степана Чишія.