Володимир Литвин показав ту, яка полонила його серце і думки. А ви вже бачили його дружину- “моржа”?

 

Володимир і Тетяна Литвин пішли в РАГС в кінці 70-х. Вона киянка, навчалася разом з майбутнім чоловіком в Київському університеті.

У 1982 році у них народилася дочка Олена, а в 1989 році – син Іван. Тетяна Михайлівна – людина непублічна. Відомо про неї трохи – за освітою економіст, згідно з декларацією чоловіка, заробила за минулий рік близько 31 тисячі гривень (або ж близько 2,5 тисячі гривень на місяць).

За словами близьких, останні роки Тетяна Костянтинівна займається домашнім господарством, офіційно не працює і в політичне життя чоловіка жодним чином не втручається. За цими ж даними, Тетяні Костянтинівній належить машина Chrysler Pt. Cruiser, житловий будинок площею 339,3 квадрата і будинок дачний площею 277,2 квадрата.

Ми з моєю майбутньою дружиною Тетяною познайомилися в гуртожитку на дні народження мого колеги. Потім кілька років ми зустрічалися, і я зробив їй пропозицію – згадує віце-спікер ВР Володимир Литвин

 – Напередодні я запросив свою майбутню дружину поїхати до моїх батьків у Житомирську область.

Популярне: “В першу чергу відрубати руку собі…”: Тимошенко різко висловилась в адресу Порошенко

Прийшов до неї додому і, оскільки я щиро поважав і навіть трохи боявся її батька (він був першим секретарем райкому КПРС. – Авт.), То я через свою майбутню тещу попросив, щоб вона передала йому моє прохання дозволити Тетяні поїхати зі мною. Батько Тетяни в той час працював у своєму кабінеті над якимось виступом. Теща прийшла і сказала, що він передав, що не розмовлятиме через посередників.

Тоді я взяв аркуш паперу і написав заяву на його ім'я з текстом:

Просимо вашої згоди одружитися.

Тесть, в свою чергу, на цій заяві з властивим йому почуттям гумору написав резолюцію:

Щиро дякую за такий спосіб спілкування.

До речі, як розповіли нам знайомі Литвина, подружжя зберегли традицію спілкування за допомогою записок, і деколи залишають один одному будинку короткі листи.

 "Тетяна Костянтинівна (дружина Литвина – авт.) Не дає інтерв'ю, оскільки вона людина не публічна".

Дружина Литвина – "морж", як вона стверджує.

На світських заходах вона з'являється рідко.

Якось пара засвітилася на шоу Яна Табачника, а ще Тетяні не вдалося вислизнути від преси на відкритті в центрі Києва Будинку розкоші дочки Литвиних Олени (Будинок розкоші називають одним з найдорожчих столичних бутиків), та на шкільному випускному сина.

Чому дружина спікера ВР так уникає журналістів, не вдалося дізнатися і нам. На прохання журналістів прес-секретар Литвина відповіла, що "Тетяна Костянтинівна не дає інтерв'ю, оскільки вона людина не публічна". Тетяна за фахом економіст. Правда, про її професійну діяльність історія замовчує.