Волосся дибки! Суїцид РФ на фронті: командування кинуло всіх – гори знищених. ЗСУ добивають!

Росія продовжує робити помилки та як наслідок зазнавати знову і знову поразки на фронті.

В одному зі своїх інтерв’ю військовий експерт Олександр Коваленко розповів про те, які помилки робить російська армія.

Він вважає, що українська армія завжди вчиться та не стоїть на місці, на відміну від російської.

“Командування російських військ — не навчається, воно не еволюціонує. У цьому то й відмінність російської армії від української. Українська армія набагато швидше адаптується до найскладніших умов… А в російської армії такого практично не спостерігається, і вони постійно наступають на одні й ті самі граблі, причому іноді розкидають їх самостійно”, — вважає він.

Експерт згадав Чорнобаївку, де окупанти не раз зазнавали поразки.

“Наприклад, Чорнобаївка. Скільки їх там було сезонів? Ізюм. Про нього мало говорили, але в районі Ізюма аналогічно, як по Чорнобаївці, відбувалося знищення розміщення складів, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів окупаційних військ. Антонівський міст можу віднести до тієї ж самої теми, оскільки вже в липні було зрозуміло, що правобережне угруповання російських окупаційних військ приречене, це суїцид якийсь просто, проте, з липня продовжували там їх тримати, і при цьому ще й збільшували кількість, тим самим підвищуючи відсоток знищення російських окупантів”, — сказав військово-політичний оглядач.

Також Олександр зазначив, що неодноразово йшлося про те, що ці “курятники” абсолютно не рятують від ПТРК та інших сучасних протитанкових ракетних комплексів, але російські умільці продовжують ставити навіть на танки Т-90, які зараз знімають із консервації, ось ці решітки на вежі — “курятники”, нібито щоб вони якось підвищували захищеність від удару зверху.