Вона буде жити на одну зарплату?: відверті та гламурні фото дівчини-поліцейської

В інтернеті жваво обговорюють одну із персон службовців новоствореної патрульної поліцейської служби в Києві- Людмилу Мілевич. Принаймні саме цим ім'ям підписано аккаунт в Instagram.

Користувачі соцмереж дискутують щодо її попередньої посади і звання, а так само про заробітню плату.

Предметом дискусій став високий матеріальний статус, продемонстрований дівчиною на фотографіях. Користувачі гадають чи достатньо буде Людмилі, заявлених Арсеном Аваковим, 10 000 гривень поліцейської зарплати.

Редакція Корупція Інфо не стане давати оцінку дівчині-поліцейської ні з фінансової, ні з моральної сторони, а просто опублікує фото у цій статті

Адже ми за красу у всіх її проявах і нам приємно бачити помолоділу красу в поліцейській формі.

 "Я і Gucci"

Тобто людина явно своєю працею чогось досягла у житті, а тепер готова круто все змінити й існувати на зарплату поліцейського, яка не дозволить занадто часто робити бутерброди з червоною ікрою і кататися на машинках за мільйон гривень – навіть ремонтувати такі машинки зарплата поліцейського не дозволить.

Хочеться побільше довідатися про цю успішної дівчині – як вона заробила перший мільйон, яким бізнесом займалася або де працювала до поліції, хто її батьки, як вона збирається жити на одну зарплату. Вона тепер публічна особа, представник влади, наша цікавість цілком зрозуміла і законна.