“Вона довгий час кодувала моє життя”: Гайтана звернулися до прихильників із незвичним запитанням

Відома українська співачка Гайтана нерідко тішить своїх шанувальників цікавими постами в Instagram. Особливо шанувальникам співачки подобаються фото з її маленькою дочкою Сапфір-Ніколь, а також знімки Гайтани з нових фотосесій.

Цього разу артистка розмістила нове спокусливе фото в мережі, а також загадково прокоментувала його. Гайтана стверджує, що пісні і звук мають можливість кодувати людей:

"А ви знаєте, що слова, пісні, звуки можуть закодувати вас? Але, я не шкодую, що заспівала цю пісню, навіть не зважаючи на те, що вона довгий час кодувала моє життя. Як вважаєте, про яку пісню йдеться?".

Шанувальники відразу ж почали вгадувати пісню. Більшість з них припустили, що Гайтана мала на увазі свою композицію "Самотня босса".
Її нинішній чоловік і батько 2-річної дочки Сапфір-Ніколь
 саунд-продюсер Алекс Смарт. Їх поєднала музика.

"Ми познайомилися десь 20 років тому, але я не дуже добре пам'ятаю ту зустріч, – зізнається співачка.  Минуло багато років, і наша друга зустріч відбулася в студії. Мій аранжувальник подзвонив мені і каже:" Приїхав дуже крутий звукоінженер. Він послухав нашу останню пісню і сказав, що її потрібно переспівати". Я не хотіла цього робити. Але Алекс мені три тижні телефонував. І я поїхала, познайомилася з ним, заспівала… Він мені відразу сподобався. Алекс не був схожий на інших: він був дуже простим і постійно посміхався".