“Вона що з’їла Олю?”: Доньку Фреймут нещадно розкритикували за зовнішній вигляд. У 13 виглядає на 30

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут щаслива дружина і мама. У головного “ревізора” країни троє дітей і найстаршій, дочці Златі, від першого шлюбу вже 13 років.


Злата Мітчелл зростає справжньою красунею і вже навіть сама заробляє гроші. Дівчинка не так давно випустила власну колекцію одягу для підлітків.

Також Злата активно веде свій блог в Інстаграм і ділиться з шанувальниками різними моментами зі свого життя. Але дуже часто дочка Фреймут потрапляє під хвилю критики. Все через зовнішній вигляд.

У свої 13 років Злата виглядає як мінімум на років 25 – вона висока, одягається зухвало і іноді перебільшує з косметикою. Підписники постійно критикують її зовнішній вигляд.

Ось і напередодні дочку Фреймут знову розкритикували за її зовнішній вигляд.

Так днями Злата з’явилася на прем’єрі фільму “Ангели Чарлі”. Для виходу дівчинка вибрала міні-плаття з пір’ям і стильну куртку. Знімки дівчинки з’явилися в Мережі.

Підписники відразу відзначили, що Злата дуже поправилася за останній час і знову дорікнули її в тому, що вона виглядає набагато старше.

“Те почуття, коли в 30, виглядаєш молодше🤦♀️, не можна так говорити про дитину! Але я не зі зла, на язику крутиться)) – Вона що з’їла Фреймут😬😂, Ого, яка кобила! 😕 в 13 років вже губи червоні 💋, 13 років? Я думала, що цій тітоньці років 30.😱Куди дівчатка поспішають дорослішати …, Виглядає дійсно старше за свій вік, але Фреймут пояснює це генетикою дівчинки, в ній же британська кров тече)) “.