“Вони обіср*лися з будинком, тепер вигадують…”: Ляшко влаштував скандал через звинувачення НАБУ

Олег Ляшко відповів співробітникам НАБУ на пред'явлені звинувачення і закликав їх займатися справжніми корупціонерами, передає Корупція.Інфо

Своє звернення лідер "Радикальної партії" опублікував на сторінці в Фейсбук. За словами Олега Ляшко співробітники антикорупційного бюро займаються дурницями і продовжують вигадувати проти нього фіктивні справи.

Популярне: Виплату пенсій та допомоги по безробіттю можуть призупинити на 30 днів:  Як українців позбавлятимуть соціальних благ

"НАБУ, виконуючи політичне замовлення з відомого посольства, поширює брехливу інформацію про те, що я нібито фіктивно продав свою машину. Це повна нісенітниця! Я своє авто продав в 2015 році, з тих пір його у мене немає і я їм не користуюся, гроші від продажу я задекларував ", – написав лідер РПЛ.

Олег Ляшко нагадав, що співробітники НАБУ вже неодноразово звинувачували його в різних злочинах, починаючи від покупки будинку і незаконного виграшу в лотерею до продажу машини. Нагадаємо, що сьогодні наша редакція повідомляла про те, що в бюро заявили про те, що депутат підробив документи про продаж машини, щоб просто "відмити" отримані десь гроші.

березні 2017 НАБУ порушило справу за нібито незаконне придбання мною будинка. Вже травень 2018 – де справа, якщо був злочин?! Коли вони обісралися з будинком, тепер придумують справу про машину. Завтра, коли знову розвалиться і ця брехня, вони порушать справу проти моїх собак за те, що я їх добре доглядаю ", – обурився депутат.

Олег вважає, що активність спецслужб спрямована на те, щоб дискредитувати його на виборах в 2019 році.

"Фейкова активність проти мене так званих антикорупціонерів – це спроба дискредитувати мене напередодні президентських виборів, в яких я обов'язково буду брати участь і переможу. Я проти зовнішнього управління Україною, тому іноземні держави, мають прямий незаконний вплив на діяльність керівництва НАБУ, намагаються шляхом дискредитації недопустити перемоги на виборах Президента-Українця, а не маріонетки. Це і є реальна причина вигаданих проти мене звинувачень ", – пояснив лідер Радикальної партії.

Політик закликав співробітників НАБУ зайнятися дійсно важливими справами і пошуком справжніх корупціонерів.