Вони кинули хрест на могилу Заворотнюк! Ніхто не очікував почути. Те що сталося на прощанні…

Російський православний диякон Ілля Кокін розкритикував рідних актриси Анастасії Заворотнюк, яка зараз бореться з важким захворюванням і знаходиться в одному з реабілітаційних центрів на Рубльовці.

Справа в тому, що поруч з могилою її батька – телережисера, члена Академії російського телебачення Юрія Заворотнюка, його рідні кинули дерев’яний хрест.

Як відомо, чоловік помер в 2015 році після важкої хвороби. Через рік стараннями Анастасії Заворотнюк на могилі поставили пам’ятник з чорного граніту. Актриса оплатила всі роботи зі своїх гонорарів. При цьому дерев’яний хрест рідні актриси кинули гнити поруч.

«Хрест треба було віднести в храм і попросити, щоб його там спалили», – пояснив диякон Кокін.

Як зазначив священик, церква схвалює такий варіант. Справа в тому, що вогонь вважається священною стихією. Завдяки йому людина очищається і перероджується. Після спалювання хреста попіл розвіюється за вітром. Часом попіл можуть розвіяти на могилі. Викидати хрест з могили заборонено. Цей вчинок церква розцінює, як страшний гріх, повідомляє портал Dni.ru.

Відзначимо, що навколо імені Анастасії Заворотнюк в останні кілька місяців ходить дуже багато пліток. У свій час журналісти навіть говорили, що дні зірки серіалу «Моя прекрасна няня» полічені. Нібито у актриси стався набряк мозку. Пізніше стало ясно, що журналісти перебільшують. Актриса дійсно проходить лікування в клініці, але її стан не такий сумний, як повідомлялося спочатку. Рідні лише недавно підтвердили, що Анастасія Заворотнюк має проблеми зі здоров’ям. Точний діагноз, втім, вони все одно не озвучили.

До слова, онколог Анатолій Михайленко висловив припущення, що онкологічне захворювання могло передатися зірці серіалу «Моя прекрасна няня» у спадок.

За словами медика, найближчі родичі Анастасії Заворотнюк – її батько і брат, померли через рак. Якщо у них в анамнезі був синдром Горліна або хвороба Бурневілля, то цілком можливо, що артистка теж виявилася схильна до цього захворювання.

Як раніше стало відомо, Анастасія Заворотнюк дізналася про смертельний діагноз навесні 2019 року. За інформацією, яку поки не коментують близькі і рідні, лікарі діагностували у неї гліобластому – агресивну форму пухлини головного мозку. Зарубіжні лікарі намагалися вилікувати актрису і навіть зробили трепанацію черепа, проте все виявилося безрезультатно.