“Вони приречені”: для еліти з Конча-Заспи настав чорний день. “Збулася мрія мільйонів українців”

Під час коронавіруса чиновники і бізнесмени виявилися в такому ж положенні, що і звичайні українці

Київський бізнесмен Олексій Давиденко розповів на своїй особистій сторінці в Facebook, що район Конча-Заспи в Києві приречений через коронавірус, а його мешканці чиновники і олігархи виявилися безсилими перед пандемією.

“Конча Заспа приречена вперше за багато років на власній шкурі відчути державну українську Охорону здоров’я. Всі депутати, міністри, політики і олігархи запасаються захистом, всі просять розповісти про тести, все наперед шукають контакти в лікарнях. Кожен день йдуть повідомлення про ВІП хворих коронавірусом серед депутатів , колишніх чиновників і всяких впливових людей з оточення олігархів “, – написав Давиденко.

За його словами, зараз у ВІП хворих є лише один варіант – це лікуватися в Олександрівській лікарні, але після клінік Ізраїлю, Німеччини та Австрії для чиновників такий стан дуже незвичний.

“Настав час коли всі ті хто будував і одночасно обкрадав цю прекрасну країну останні 25 років, раптом усвідомили, що все йде не за планом. До Відня на консультацію до лікаря не полетиш. В реанімацію в Мюнхені чартер не пустять. А в приватних українських лікарнях інфекційних відділень для ВІП короновірусних немає “, – зауважив бізнесмен.

“Збулася мрія мільйонів українців. Рятувати від вірусу віпів будуть в обшарпаних палатах, смердючих туалетах, без протоколів лікування, без достатньої кількості обладнання, без ресторанного харчування і змінної постільної білизни. Рятувати їм життя будуть люди, у яких місячна зарплата як один їхній похід на обід в ресторан “, – написав Давиденко.